Dragi prijatelji lovci, u želji da ubrzamo našu stranicu a i zbog niza tehničkih problema sa ranijom odlučili smo se na kompletnu rekonstrukciju naše web stranice. Stranica Lov.ba nastavlja sa svojim načinom rada, što i jeste najbitnije, tj. nastojat ćemo da Vam donesemo što više tačnih vijesti iz svijeta lova. Također trudit ćemo se da radimo na tekstovima koji imaju za cilj da dopune znanja kod lovaca, posebno onih mlađih.U slijedećem periodu planiramo i rad na izvještajima iz lovova, druženja i lovačkih sijela, jer portal www.lov.ba ostaje otvoren za sve lovce koji imaju neku priču, izvještaj, fotografiju ili video i koji žele da podijele sa ostalim kolegama.

Ovim putem Vas molimo da lajkate našu Facebook stranicu i pozovete prijatelje da i oni to urade.

Također nastavit ćemo i sa promocijom lovstva u ostatku javnosti koja nije upoznata sa radom lovaca u onoj mjeri koliko mi to zaslužujemo. Oćepoznato je (nažalost uglavnom među lovcima i njihovim porodicama) da su lovci 365 dana aktivni na zaštiti i uzgoju divljači, dok skoro pola godine puške miruju u ormarima.

Na kraju, želimo Vam svima sretan i uspješan lov u nadi da ćete nas podržavati i dalje i promovisati među lovcima kako bismo napravili pravu mrežu lovaca sa našeg područja.

 

 

Dobar pogled na stranicu www.Lov.ba!