Sajam lova i ribolova(Hohe Jagd) održat će se u Salzburgu idućeg mjeseca. Sajam će biti otvoren 21. i trajat će do 24. februara, a jedan je od najvećih i najkvalitetnijih sajmova lova i ribolova na tlu Evrope, ali i svijeta.

U četiri dana sajma,koliko traje, u prosjeku sajam posjeti oko 45.000 posjetioca, a ove godine možete posjetiti 629 prodajnih mjesta.

Šta možete vidjeti na sajmu? Odgovor je-SVE!

Šalimo se, skoro sve, od igle do lokomotive, odnosno od odjeće i opreme za ribolov i  lov, preko vabilica, oružja, raznih dodataka, pa sve do oružja, vozila i ponuda turističkog lova.

Ipak, posebno napominjemo da u Hali broj 10, prodajnomjesto 1004. nalazi se štand kompanije Jagdhund. Ono što nam je posebno drago da ćete na tom mjestu moći da komunicirate na nekom od naših jezika, jer je predstavnik kompanije Almir Begić, poznati lovac sa naših prostora i veliki zaljubljenik u lov u prirodu.

Kako je, za Lov.ba, rekao kolega Almir, svim lovcima sa naših prostora bit će na raspolaganju ukoliko im je potrebna neka informacija, a također će kod njega moći dobiti i informacije o artiklima kompanije Jagdhund.